مهندسی رایانه شاخهای از مهندسی است که چندین زمینهٔ موردنیاز از علوم رایانه و الکترونیک را برای توسعهٔ سختافزار و نرمافزار رایانه ادغام میکند. مهندسان رایانه معمولاً علاوه بر مهندسی نرمافزار یا مهندسی الکترونیک رایانه در طراحی نرمافزار و سختافزار مهارت دارند. مهندسان در طراحی بسیاری از سختافزارها و نرمافزارهای محاسباتی، شامل طراحی ریزکنترلگرهای فردی، ریزپردازندهها، رایانههای شخصی و ابررایانهها و طراحی مدار مهارت دارند. این حوزه مهندسی افزون بر چگونگی کارکرد سیستمهای رایانهای، بر چگونگی کاربردیتر کردن آن نیز تمرکز دارد.
گروه یارآموز با هدف افزایش سطح علمی دانشجویان و محققان در زمنیههای زیر خدمت رسانی میکند:
بله. گروه یارآموز درحال حاضر در شهر تهران به صورت حضوری به پژوهشگران و دانشجویان مشاوره ارائه میدهد.
مشاوران یارآموز در رشتههای زیر به صورت تخصصی به پژوهشگران خدمت رسانی میکنند:
خیر. خدمات ارائه شده در یارآموز تنها شامل مشاوره و آموزش پژوهشهای آکادمیک است و یارآموز فعالیتی در زمینه انجام پژوهشهای آکادمیک شامل نگارش پروپوزال، انجام پایان نامه و رساله و یا نگارش مقالات علمی ندارد.
تجربه پژوهشگران یارآموز پشتوانه کیفیت نهایی پژوهش شما خواهد بود. با مراجعه حضوری و بررسی رزومه مشاوران یارآموز میتوانید مطمئن شوید که پژوهش شما با موفقیت به سرانجام خواهد رسید.
مهندسی نرم افزار موضوع بسیار پیچیده ای در مورد روشهای مدیریت، طراحی، پیاده سازی و نگهداری برنامهها و پروژههای نرم افزاری است و کارشناس ارشد، قدرت کنترل تمام موارد بالا را در برنامه های عظیم نرم افزاری خواهد آموخت.
هوش مصنوعی عبارت است از مطالعه این که چگونه کامپیوترها را میتوان وادار به کارهایی کرد که در حال حاضر انسانها آنها را بهتر انجام میدهند. در ساخت هوش مصنوعی علوم زیادی کاربرد دارد از جمله: فلسفه، ریاضیات، عصب شناسی، مهندسی کامپیوتر، علوم کامپیوتر، نظریه سیستم ها، روان شناسی ،زیست شناسی، زبان شناسی،علوم اجتماعی ، نظریه اطلاعات ، علوم شناختی، نظریه پیچیدگی و…
هدف از رشته شبکه های کامپیوتری تربيت افرادي است كه در زمينه مطالعه، طراحي، ساخت، راهاندازي و نگهداري سيستمهاي سختافزاري و نرمافزاري، شبكه هاي كامپيوتري و همچنين جمعآوري، سازماندهي، طبقهبندي، استفاده و انتقال اطلاعات و مديريت فرآيند آنها تبحر لازم را داشته باشند. دانشجویان این رشته در طول تحصیل به مطالعه و شناخت انواع معماری های رایج در شبکه های کامپیوتری، سیستم های توزیع شده، ارزیابی کارایی شبکه های کامپیوتری، طراحی ساز و کارهای برگرفته از طبیعت برای مدیریت شبکه: جامعه شناسی، اقتصاد، زیست شناسی و… می پردازند.
فناوری اطلاعات همان طور که بهوسیله انجمن فناوری اطلاعات آمریکا (ITAA) تعریف شدهاست، به مطالعه، طراحی، توسعه، پیادهسازی، پشتیبانی یا مدیریت سیستمهای اطلاعاتی مبتنی بر رایانه، خصوصا برنامههای نرمافزاری و سختافزار رایانه میپردازد. به طور کوتاه، فناوری اطلاعات با مسائلی مانند استفاده از رایانهها و نرمافزار سروکار دارد تا از این طریق تبدیل، ذخیره، حفاظت، پردازش، انتقال و بازیابی اطلاعات به شکلی مطمئن و ایمن انجام پذیرد.
در این گرایش دانشجویان با معماریهای پیشرفته کامپیوتر و ابر رایانهها شبکههای کامپیوتری گسترده، پردازش تصویر و طراحی سیستمهای تحملپذیر خطا و … آشنا میشوند. گرایش معماری کامپیوتر در رشته مهندسی کامپیوتر تنها گرایشی است که دانشجویان دارای مدرک کارشناسی از گرایش سخت افزار میتوانند بطور مستقیم و بدون نیاز به گذراندن واحدهای جبرانی به تحصیل در آن بپردازند.
با تماس با موسسه، ابتدا متناسب با نیاز شما یک مشاور برای شما تخصیص داده خواهد شد. سپس با توجه به فازی پروژه شما، مشاوره های مورد نیاز به شما داده خواهد شد.